0%
X
Henüz ürün eklenmedi
X
Şifremi Unuttum
Beat göndermeden önce, BeatPazarı kalite standartlarını incelemek için tıklayınız
0

GİRİŞ

YAP
VST-PLUGIN 20.11.2023

Ücretsiz Vintage Tube Preamp Eklentisi

Ücretsiz Vintage Tube Preamp Eklentisi

Fuse Audio Labs VPRE-72, 1950'lerin başında piyasaya sürülen bir ön amplifikatöre dayanmaktadır . Fuse Audio Labs, macOS ve Windows için bir tüp preamp eklentisi olan VPRE-72'yi piyasaya sürdü . Ücretsiz olarak indirilebilir.

Kayıt Geçmişi
Klasik stüdyo ekipmanlarının bazı parçalarının tanıtıma ihtiyacı yok: İşte VPRE-72! Arketip preamp 1950'lerin başında piyasaya sürüldü ve Maihak, TAB, Siemens ve TFK gibi birçok ikonik marka tarafından üretildi. Günümüze kadar başlı başına bir efsane olan V72, aynı zamanda daha sonraki V76'nın ve çok sayıda Beatles oturumunda kullanılan klasik REDD.47 preamp'ların taslağı haline geldi.*

İlahi ve incelikli – bu nedenle bu hava tüpünün büyüsünü dünyanın her yerindeki sayısız vuruşlarda, trampetlerde, vokallerde ve baslarda önceden duyarsınız. VPRE-72, giriş ve çıkış transformatörlerinin sadık bir emülasyonu, kendine özgü geri besleme yapısına sahip çift EF804 pentot devresi ve ayrıca hafif bir hava dokunuşu üreten ağır çıkış bobini ile tam ruhu yakalar.

VPRE-72 olabildiğince basittir: Sinyalinizin ihtiyaç duyduğu kadar lamba devresi görkemini uygulamak için Drive kontrolünü kullanın, hatta yumuşak ve gerçek müzikal doygunluk için onu biraz daha ileri itin. Ne kadar ileri giderseniz gidin, kazanç her zaman telafi edilir ve eklenen V76 tarzı düşük ve yüksek kesim filtreleri, sonuçları anında beğeninize göre şekillendirmenize olanak tanır.

Hayattaki En İyi Pres... ...ücretsiz mi? Kesinlikle hayır; özellikle de son derece aranan vintage cihazlar söz konusu olduğunda. Ancak VPRE-72 farklı bir hikaye, çünkü onu herhangi bir ama veya ama olmadan tamamen ücretsiz olarak sunuyoruz. Keyfini çıkarın ve oturumunuz boyunca preamp'ı ilk eklenti olarak kullanırken son derece kullanışlı olan, denenmiş ve güvenilir gruplama özelliğimizi kaçırmadığınızdan emin olun.

Daha fazla bilgi: Fuse Audio Labs 

COPYRIGHT BEATPAZARI.COM ALL RIGHT RESERVED.