0%
X
Henüz ürün eklenmedi
X
Şifremi Unuttum
Beat göndermeden önce, BeatPazarı kalite standartlarını incelemek için tıklayınız
0

GİRİŞ

YAP
VST-PLUGIN 11.06.2024

Synchro Arts VocAlign 6'yı çıkarttı

Synchro Arts VocAlign 6'yı çıkarttı

Synchro Arts'ın vokal prodüksiyon eklentisinin en son sürümü geldi; geliştirilmiş bir arayüz, yeni SmartPitch işlevselliği, grup işleme, iyileştirilmiş senkronizasyon noktaları ve daha fazlasını sunuyor. Yeni ve geliştirilmiş özelliklerin yanı sıra VocAlign 6 , önceki Project ve Ultra versiyonlarını yeni Standard ve Pro versiyonlarıyla da değiştiriyor.

Standart
Yazılım hala birden fazla vokal parçasını hızlı bir şekilde sıralamayı sağlayan ve parçaların yerine ne kadar sıkı çekildiğini tanımlamayı mümkün kılan bir dizi araç sunan SmartAlign işlevine odaklanıyor. Hem Standart hem de Pro, yeni bir koyu renk şemasının yanı sıra gelişmiş kaydırma ve yakınlaştırma işlevleri ve daraltılabilir özellik panelleri sunan iyileştirilmiş bir kullanıcı arayüzü tasarımından yararlanır. Ayrıca yerleşik geri alma ve yineleme düğmeleri gibi bazı kullanışlı yeni araçlar ve bir DAW oturumundaki tüm parçaları yakalamayı daha hızlı ve daha kolay hale getiren Tümünü Arm Yakalama işlevi de bulunmaktadır.

Profesyonel
Standart, kullanıcılara manuel düzenleme süresini kısaltmak için ihtiyaç duydukları her şeyi sağlarken, VocAlign Pro'yu tercih etmek daha gelişmiş bir özellik setini masaya getiriyor. Yeni Süreç Grupları işlevi, hizalama ayarlarının tüm ses katmanlarına anında uygulanmasına olanak tanırken, gelişmiş senkronizasyon noktası algoritması da gelişmiş işleme doğruluğu sunar. Ek olarak, SmartPitch sayesinde Pro kullanıcıları rehber vokallerinin perdesini başka herhangi bir parçaya da uygulayabilir, böylece perde düzeltme işleminin birden fazla kez uygulanmasına gerek kalmaz. Şirket ayrıca VocAlign 6'nın yakında Pro Tools ile ARA uyumluluğu sunacağını da duyurdu.

VocAlign 6, Windows 10 ve üzerini çalıştıran PC'lerde ve macOS 10.11 veya üzerini çalıştıran Mac'lerde desteklenir. VST3, AU ve AAX eklenti versiyonları mevcuttur.

Daha fazla bilgi: Synchro Arts

COPYRIGHT BEATPAZARI.COM ALL RIGHT RESERVED.