0%
X
Henüz ürün eklenmedi
X
Şifremi Unuttum
Beat göndermeden önce, BeatPazarı kalite standartlarını incelemek için tıklayınız
0

GİRİŞ

YAP
Haber 8.05.2024 14:08:59

Spotify kullanıcıları artık şarkı sözlerini ücretsiz göremeyecek

Spotify kullanıcıları artık şarkı sözlerini ücretsiz göremeyecek

Spotify, şarkı sözü özelliğini Premium kullanıcılarla sınırlamaya başladı ve bu da kullanıcıların artık şarkı sözleri için ödeme yapmak zorunda kalabileceğini gösteriyor.
Bazı Spotify Free kullanıcıları şarkı sözlerine erişimlerini kaybettiklerini bildiriyor. Kullanıcıları Spotify Premium'a teşvik etme girişimi olarak görünen bazı Ücretsiz kullanıcılar, Spotify uygulamasında şarkı sözlerine erişimlerinin kısıtlandığını görüyor.

Spotify, kısıtlamayla ilgili sorulara yanıt olarak TechCrunch'a "özelliklerin zaman içinde değişebileceğini" doğruladı. Özellik kısıtlamasını onaylamamış olsalar da Reddit'teki kullanıcılar değişikliği bildiriyor (ve şikayet ediyor).

Dinledikleri şarkının sözlerini göstermeye çalışan ücretsiz Spotify kullanıcılarına, Premium'a yükseltmeye yönlendiren bir ekran sunuldu. Sınırlamalar, bazı kullanıcıların şarkı sözlerinde bazı kısıtlamalar olduğunu fark etmesiyle geçen yılın sonlarında başladı. Spotify o sırada bir test yaptıklarını doğruladı.

Abone büyümesi açısından başarılı bir ilk çeyreğin ardından CEO Daniel Ek, daha fazlasını "abonelik tekliflerimizden birine yönelmeye" teşvik etmek için daha fazlasını yapmayı planladıklarını açıkladı. Yakın zamanda Spotify'ın , muhtemelen daha ucuz bir aylık fiyatla sesli kitap erişimini ortadan kaldıran, yalnızca müzik aboneliği sunacağı ortaya çıktı . Bu, daha fazla müzik hayranını ücretsiz, reklam destekli katmanlara bağlı kalmak yerine abone olmaya teşvik etmeye yardımcı olabilir.

Abonelere özel şarkı sözü erişimi, Premium'un avantajlarını artırıyor ancak reklamsız ve çevrimdışı bir deneyim için ödeme yapmak istemeyenleri etkilemek için yeterli olmayabilir. Şarkı sözleri internette kolayca bulunabilir. Ancak Spotify'ın şarkı sözleri kullanışlıdır ve gerçek zamanlı şarkı sözü yerleştirme olanağı sunar.

COPYRIGHT BEATPAZARI.COM ALL RIGHT RESERVED.