0%
X
Henüz ürün eklenmedi
X
Şifremi Unuttum
Beat göndermeden önce, BeatPazarı kalite standartlarını incelemek için tıklayınız
0

GİRİŞ

YAP
Blog 29.04.2024 16:48:58

SoundHound ile adını hatırlamadığınız şarkıları nasıl bulursunuz?

SoundHound ile adını hatırlamadığınız şarkıları nasıl bulursunuz?

SoundHound uygulaması , müzik tanıma deneyiminizi kolaylıkla ve rahatlıkla geliştirmek için tasarlanmıştır. Uygulamayı kullanarak, yalnızca "Hey SoundHound" sesli komutunu söyleyerek veya uygulamanın arayüzündeki belirgin turuncu düğmeye dokunarak şarkı tanımlamayı etkinleştirebilirsiniz. Bu özellik, etrafınızda çalan şarkıların ayrıntılarını ve adlarını hızlı bir şekilde anlamanıza yardımcı olur.

SoundHound ile başka neler yapılır?

Yakınınızda çalan müziği anında tanımlayın veya mırıldandığınız veya söylediğiniz melodileri alın. En iyi sonuçları elde etmek için melodiyi en az on saniye boyunca mırıldanın veya söyleyin.
 Belirlediğiniz favori parçaları çalın ve zevkinize uygun yeni müzikleri keşfedin.
⬡ Müzik keşiflerinizi kullanıcı dostu bir şekilde yönetin ve düzenleyin.
⬡ Şarkıların tamamını dinlemenize, şarkı sözlerini görüntülemenize ve birlikte şarkı söylemenize olanak tanıyan Spotify ve YouTube ile kusursuz entegrasyonun keyfini çıkarın.
⬡ Özellikle araba kullanırken, egzersiz yaparken veya telefonunuzu manuel olarak kullanamadığınız durumlarda kullanışlı olan eller serbest çalışma modunu tercih edin. Uygulamayı "Tamam SoundHound, bu şarkı nedir?" diye sormanız yeterli. Dinleme özelliğini etkinleştirmek için

Üstelik reklamsız, kesintisiz bir deneyim için uygulamanın ücretli sürümüne yükseltme seçeneği de mevcut.

COPYRIGHT BEATPAZARI.COM ALL RIGHT RESERVED.