0%
X
Henüz ürün eklenmedi
X
Şifremi Unuttum
Beat göndermeden önce, BeatPazarı kalite standartlarını incelemek için tıklayınız
0

GİRİŞ

YAP
VST-PLUGIN 8.06.2024

Rob Papen "minimalist" tek düğmeli eklenti UniMagic'i tanıttı

Rob Papen "minimalist" tek düğmeli eklenti UniMagic'i tanıttı

Rob Papen'in en son eklentisi – UniMagic – karmaşık eklentilerin her zaman gerekli olmadığını kanıtlamak için burada. Yazılım, tek bir kontrol düğmesiyle kullanıcıların aşırı karmaşık bir kullanıcı arayüzünün sıkıntısı olmadan seslerini kalınlaştırmasına ve modernleştirmesine olanak tanır.

İlk bakışta, bu minimalist eklentiye göz attığınız için suçlanmayacaksınız. Ancak UniMagic, vokal veya enstrümantal parçalarda ince ayar yapmak için uygun 50'den fazla ön ayarla donatılmıştır. Önizleme videosunda eklentinin tek vokallerle, armonilerle ve hatta çelik telli gitarlarla çalıştığı görülüyor.

%0-100 düğmesi bir parçanın ayarlanmasını net ve basit hale getirir. Ayrıca farklı zaman bölümlerini seçme seçeneğiyle birlikte sesi tempoyla senkronize etmek için bir Spring Back anahtarı da bulunmaktadır.

Eklenti hakkında konuşan Rob Papen şunları yazıyor: “Düşünebilirsiniz… bu ne tür bir FX? Ama biz sadece şunu söylüyoruz, bu konuda endişelenmeyin.” Eklenti, kullanıcının isteyebileceği hemen hemen her sesi yüksek kalitede üretebilen, düşük maliyetli bir çoklu araçtır.

Mümkün olduğu kadar çok kontrol içeren çok sayıda enstrüman ve efekt varken, birisinin tam tersi bir yaklaşımı benimsediğini görmek oldukça canlandırıcı olabilir. Rob Papen eklenti serisinin en son üyesi, neredeyse her türlü ses kaynağını 'kalınlaştırmanın' hızlı ve kolay bir yolunu sunmak üzere tasarlanmış inanılmaz derecede basit bir işlemcidir. Yalnızca bir avuç kontrol ve bir dizi ön ayarla donatılmış UniMagic , harika sonuçlar elde etmek için eklentilerin özellik ve işlevlerle dolu olmasına gerek olmadığını kanıtlamayı amaçlıyor.

GUI, bir eklentinin alabileceği kadar minimal düzeydedir: her ön ayarda önceden tanımlanmış bir dizi özelliği değiştirmek için kullanılabilen tek bir Miktar kadranı, bir ses seviyesi kontrolü ve şerit tarzı bir kontrol şeridi vardır. Düşük Kesim düğmesi ve şerit şeridinin tempoyla senkronize efektler oluşturmasına olanak tanıyan Yay Geri seçeneği hariç, hepsi bu! Eklentinin ne tür bir etki yarattığına gelince, şirket kullanıcılara bu konuda endişelenmemelerini ve öğrenmek için onu yalnızca bir vokal veya enstrüman üzerinde kullanmalarını söyledi! Ancak ses demolarını dinlemek, çeşitli gecikmeler, titremeler ve çeşitli zamana dayalı modülasyon efektleri yaratabildiğini ve şirketin ücretsiz bir demo sürümü sunduğunu ortaya koyuyor, bu yüzden denemekten zarar gelmez…

UniMagic, Windows 7 veya üzerini çalıştıran PC'lerde ve macOS 10.13 ve üzerini çalıştıran Mac'lerde desteklenir. VST, VST3, AU ve AAX eklenti versiyonları mevcuttur.

Daha fazla bilgi: Rob Papen 

COPYRIGHT BEATPAZARI.COM ALL RIGHT RESERVED.