0%
X
Henüz ürün eklenmedi
X
Şifremi Unuttum
Beat göndermeden önce, BeatPazarı kalite standartlarını incelemek için tıklayınız
0

GİRİŞ

YAP
VST-PLUGIN 9.07.2024

M2TM Chords ile Ableton'da Akor İlerlemelerini Bir Anda Gerçekleştirin

M2TM Chords ile Ableton'da Akor İlerlemelerini Bir Anda Gerçekleştirin

Midi-2-the-Max, M2TM CHORDS'un Ableton Live 12 için bir MIDI Aracı olduğunu ve kalem ve kağıtla yaptığınız gibi akor sembollerini yazarak herhangi bir uzunlukta ve karmaşıklıkta akor dizileri oluşturmanıza olanak sağladığını söylüyor .

M2TM CHORDS'un akıllı ayrıştırıcısı, eklenen 6'lı, 7'li, 9'lu, 11'li ve 13'lü ile tüm yaygın (ve pek de yaygın olmayan) akor sembollerini, herhangi bir sırada ve doğal, alçaltılmış (bemol) veya yükseltilmiş (diyez) varyasyonlarında ve ayrıca yığılmış dörtlüler veya beşliler gibi birçok standart dışı akoru tanır. Eğik çizgi akorlarını (örneğin Cmaj7/G), akor ters çevirmelerini, köksüz ve düşen akorları, açık ve kapalı seslendirmeleri ve daha fazlasını destekler.

M2TM CHORDS, benzersiz otomatik ters çevirme özelliğini sunar, yani uzman bir piyano veya klavye çalan kişinin yapacağı gibi, ilerlemedeki her akor için en iyi ters çevirmeyi otomatik olarak seçme yeteneği. İki ardışık akorun ortak notaları varsa, legato seçeneği temayı tek, daha uzun bir notaya birleştirebilir (pad'ler ve yaylı bölümler için harika!).

Her seferinde daha basit bir ilerleme oluşturarak karmaşık armoniler oluşturabilirsiniz. Yeni progresyonlar mevcut olanlara eklenebilir ve otomatik döngü seçeneği, klibin döngü alanının her zaman en son progresyonla eşleşmesini veya şimdiye kadar oluşturulan tüm alt progresyonları kapsamasını sağlayabilir. Akorları her seferinde bir nota girmenin sıkıcı görevine elveda deyin, karmaşık akor sembollerini deşifre etmeye gerek yok. İster bir armoni sihirbazı olun ister müzik teorisi hakkında hiçbir şey bilmeyin, M2TM Chords sizin için birkaç saniye içinde armoniler oluşturabilir.

Bilgi: M2TM 

COPYRIGHT BEATPAZARI.COM ALL RIGHT RESERVED.