0%
X
Henüz ürün eklenmedi
X
Şifremi Unuttum
Beat göndermeden önce, BeatPazarı kalite standartlarını incelemek için tıklayınız
0

GİRİŞ

YAP
Ekipman 8.05.2024 14:07:41

Lewitt'ten Connect 2 arayüzü satışta

Lewitt'ten Connect 2 arayüzü satışta

Lewitt, geniş mikrofon yelpazesiyle sağlam bir itibar kazandı ve 2023'te ürün yelpazesine Connect 6 biçiminde bir ses arabirimi ekledi., dokunmatik tabanlı bir arayüzü bir dizi yerleşik işlemle ve onu mevcut en kullanıcı dostu arayüz haline getirmeyi vaat eden bir dizi otomatik kurulum özelliğiyle birleştiren Connect 2 adlı ikinci bir modeli tanıttılar

G/Ç

Adından da anlaşılacağı gibi, Connect 2 bir çift girişle donatılmıştır; bunlardan ilki bir XLR'de sunulur ve mikrofon sinyallerini kabul eder, 76dB'ye kadar kazanç sunar ve değiştirilebilir fantom gücüyle donatılmıştır; ikincisi ise özel bir giriştir. Hi-Z girişi, vintage single-coil'lerden modern aktif humbucker'lara kadar çok çeşitli gitar manyetikleriyle çalışacak şekilde tasarlanmıştır. Çıkışlara gelince, stereo hat düzeyinde çeyrek inçlik bağlantılar, hem çeyrek inçlik hem de 3,5 mm TRS soketlerinde bulunan bir kulaklık çıkışıyla birleştirilir; ayrıca, daha zorlu kulaklıklar.

Dokunmatik Kontrol

Tüm giriş ve çıkışlar için ses kapatma işlevleri de dahil olmak üzere Connect 2'nin tüm önemli özelliklerine uygulamalı erişim için üst panel kontrolleri sağlanmıştır ve kapasitif dokunmatik tekerlek, giriş, kulaklık ve monitör seviyeleri üzerinde hassas kontrol sunar. Arayüzün yardımcı yazılımındaki Otomatik Kurulum işlevi, distorsiyonu önlerken ve istenmeyen durumlarla mücadele ederken uygun sinyal seviyesini ayarlamaya yardımcı olan dahili Autogain, Clipguard, Denoiser ve Compressor işlemcilerini kullanarak mümkün olan en iyi ayarların aranmasına yardımcı olan bir süreç boyunca kullanıcılara rehberlik eder. arkaplan gürültüsü.

Geri Döngü ve Yazılım

Fiziksel G/Ç, bilgisayarda ses oynatımını yakalamak ve yönlendirmek için kullanılabilecek bir geridöngü kanalıyla birleştirilir. Ana bilgisayar/cihaz yerine arayüzün kendi DSP'sinde çalışır ve sistem sesini podcast'ler ve canlı yayınlar gibi şeylere dahil etmenin basit bir yolunu sunar.

Connect 2'nin tüm kontrolleri ve yönlendirmeleri üzerinde kontrol sağlayan Kontrol Merkezi'ne ek olarak arayüz aynı zamanda Steinberg'in Cubase LE ve Cubasis LE lisanslarıyla birlikte gelir ve Mac, PC ve iOS ile uyumlu hepsi bir arada kayıt paketi sunar. cihazlar. Kullanıcılar, Connect 2'nin üst panelindeki ölçümün, kazanç azaltma göstergesinin ve kanal simgelerinin kurulumlarının geri kalanıyla eşleşmesine olanak tanıyan çok renkli LED'ler sayesinde arayüzün görünümünü bile kişiselleştirebiliyor!

Daha fazla bilgi: Lewitt 

COPYRIGHT BEATPAZARI.COM ALL RIGHT RESERVED.