0%
X
Henüz ürün eklenmedi
X
Şifremi Unuttum
Beat göndermeden önce, BeatPazarı kalite standartlarını incelemek için tıklayınız
0

GİRİŞ

YAP
Ekipman 9.07.2024

GForce Oberheim OB-1 yumuşak sentezleyiciyi piyasaya sürdü

GForce Oberheim OB-1 yumuşak sentezleyiciyi piyasaya sürdü

GForce Software'in en son yazılım enstrümanı, dünyanın ilk programlanabilir monofonik sentezleyicisi olan Oberheim OB-1'i yeniden yaratıyor . Bir kez daha, emülasyon efsanevi şirketle birlikte geliştirildi ve orijinalin sesini sadık bir şekilde yeniden üretirken işlevselliğini bazı kullanışlı modern özelliklerle geliştirdi.

Şirket, enstrümanın zengin ve agresif sesinin onu techno ve elektro yapımcıları arasında sıkı bir favori haline getireceğinden şüphelendiklerini, bestecilerin ve vintage analog hayranlarının ise karakterini ve geniş özellik setini takdir edeceklerini söylüyor. Derin bas çizgilerinden yükselen lead seslerine kadar her şeyi kapsayan, Minimoog ile daha öfkeli ses veren MS-20 arasında bir denge kurduğu belirtiliyor.

Bir çift VCO, sert senkronizasyon ve bazı çok yönlü modülasyon seçenekleriyle birlikte bazı benzersiz dalga şekillendirme yetenekleri sunar ve alt ve gürültüyle birlikte miksere beslenir, ikincisi pembe ve beyaz gürültü arasında harmanlama için bir Renk kontrolü ile donatılmıştır. Bir VCF bölümü, değiştirilebilir iki veya dört kutuplu rezonans filtresine ev sahipliği yapar ve modellenmiş OB-1'in zarfları, Serbest ve Yeniden tetikleme modları sunan bir Döngü özelliğiyle zenginleştirilmiştir.

Sinyal yolundaki geliştirmelerin yanı sıra — yeni dalga biçimleri, dalga şekli modülasyonu, LFO senkronizasyonu ve yeniden düzenleme işlevleri ve çok daha fazlası — enstrüman bir Unison modu ve 16 sese kadar polifoni sunarken, GForce'un X-Modifier özelliği ve dört makro kontrol seti önemli ölçüde iyileştirilmiş gerçek zamanlı kontrol ve modülasyon olanakları sunuyor. Ayrıca, yerleşik bir arpejör ve sıralayıcının yanı sıra bir dizi yerleşik koro, gecikme ve yankı efekti de bulunuyor; bunlardan ikincisi, makro kontrollerinden birini sıralayan özel bir parça ile birlikte ayrı adım uzunluğu ve olasılık ayarlarına sahip.

Oberheim OB-1, Windows 7 ve üzeri işletim sistemine sahip PC'lerde ve macOS 10.13 ve üzeri işletim sistemine sahip Mac'lerde desteklenir. VST, VST3, AU ve AAX eklenti sürümlerinin yanı sıra bağımsız bir uygulama da mevcuttur.

Bilgi: GForce 

COPYRIGHT BEATPAZARI.COM ALL RIGHT RESERVED.