0%
X
Henüz ürün eklenmedi
X
Şifremi Unuttum
Beat göndermeden önce, BeatPazarı kalite standartlarını incelemek için tıklayınız
0

GİRİŞ

YAP
VST-PLUGIN 11.02.2024

Fuse Audio Labs, VREV-63 spring reverb eklentisini piyasaya sürdü

Fuse Audio Labs, VREV-63 spring reverb eklentisini piyasaya sürdü

Fuse Audio Labs, ilk olarak 1960'larda tanıtılan Fender Reverb donanım efekt ünitesinin sesini modelleyen yeni bir eklenti olan VREV-63 Surf Spring Reverb'in piyasaya sürüldüğünü duyurdu

Eklenti, şirketin sörf gitar sesinin vaftiz babası olarak tanımladığı valf tabanlı cihazın gerçekçi bir simülasyonunu sunuyor. Daha derin, daha zengin bir yankı tonu ve NOS 6K6 ile 6V6 valf tipleri arasında uyum sağlama yeteneği ile sonuçlanan bir C10 kapasitör modu da dahil olmak üzere birçok orijinal ünitede yapılan bazı popüler modifikasyonların dahil edilmesi sayesinde bir miktar ek esneklik sunulmaktadır. Ayrıca üç farklı yaylı tank seçeneği sayesinde genel ton seçenekleri de sunulmaktadır.

Bir Bekleme kontrolü, giriş sinyalinin modellenmiş yaylara ne kadar sert sürüleceğini ayarlar, yankının yoğunluğunu ve süresini tanımlar ve şirket, orijinal tasarımda bulunan Mikser ve Ton kadranlarını titizlikle taklit etmiştir.

Donanım ünitesindeki son iki kontrol arasındaki etkileşimler, yankının yüksek frekans içeriğini etkileyen bir 'ton emme' etkisi ile sonuçlandı ve Fuse Audio, aynı davranışın eklentide de mevcut olduğunu söylüyor.

Reverb, gitarlara uygulandığında çıkardığı ses ile tanınsa da, VREV-63 daha çok yönlü olmayı vaat ediyor ve vokaller, yaylı çalgılar, synth'ler ve çok daha fazlası için harika bir seçim olduğu söyleniyor. VREV-63, Windows 7 veya üzerini çalıştıran PC'lerde ve macOS 10.12 ve üzerini çalıştıran Mac'lerde desteklenir. VST2, VST3, AU ve AAX eklenti versiyonları mevcuttur.

Daha fazla bilgi: Fuse Audio Labs

COPYRIGHT BEATPAZARI.COM ALL RIGHT RESERVED.