0%
X
Henüz ürün eklenmedi
X
Şifremi Unuttum
Beat göndermeden önce, BeatPazarı kalite standartlarını incelemek için tıklayınız
0

GİRİŞ

YAP
VST-PLUGIN 11.06.2024

Fiedler Audio Mastering Konsolu uygulaması

Fiedler Audio Mastering Konsolu uygulaması

Fiedler Audio Mastering Konsolu uygulaması Atmos mikslerine hakim olma sürecini basitleştirir.

Fiedler Audio , Dolby Atmos Composer yazılımının özelliklerinimastering ve ses yüksekliği ölçümüne yönelik özel araçlarla birleştiren bağımsız bir uygulama olan Mastering Console'un piyasaya sürüldüğünü duyurdu

Yazılım, kullanıcılara ADM/BWF dosyalarının mastering ve dağıtımı konusunda hepsi bir arada bir çözüm sunmak üzere tasarlandı ve kullanıcıların göreve stereo master ile aynı şekilde yaklaşmalarına olanak tanıyor. Tüm miksajın ses yüksekliğini hızlı bir şekilde ölçebilme kapasitesine sahiptir ve Downmix, Trim ve Balance ayarları, farklı dağıtım hizmetlerinin gereksinimleri doğrultusunda çıkışı ayarlamayı kolaylaştıran tek düğmeli bir kontrol sunar. miksajın farklı oynatma sistemlerine nasıl aktarılacağına dair derinlik kontrolü.

Dahası, şirketin Gravitas MDS kompresörü doğrudan ana bölüme yerleştirilebilir ve karışım genelinde 128 kanallı ayrıntılı dinamik kontrol sağlar (eklenti için ayrı bir lisans gerekir).

Mastering Konsolu 48 ve 96 kHz'lik dosyaları destekler ve 9.1.6'ya kadar kanal düzenlerini desteklemenin yanı sıra kişiselleştirilmiş HRTF desteğiyle çift sesli izleme sağlama kapasitesine sahiptir. Kapsamlı yönlendirme ve izleme olanaklarının yanı sıra hoparlör başına ses seviyeleri, gecikme süreleri ve EQ eğrileri de dahil olmak üzere zengin yerleşik kalibrasyon özellikleri sağlanır.

Dolby Atmos Composer'da olduğu gibi Mastering Console da Dolby tarafından tamamen onaylanmış ve sertifikalandırılmıştır.

Fiedler Audio Mastering Konsol
Mastering Konsolu, 9.1.6'ya kadar Atmos kanal düzenleri için kapsamlı yönlendirme ve izleme olanakları sunar.

Daha fazla bilgi: Fiedler Audio 

COPYRIGHT BEATPAZARI.COM ALL RIGHT RESERVED.