0%
X
Henüz ürün eklenmedi
X
Şifremi Unuttum
Beat göndermeden önce, BeatPazarı kalite standartlarını incelemek için tıklayınız
0

GİRİŞ

YAP
Ekipman 29.04.2024 16:22:33

Elektron Digitakt II'yi tanıttı

Elektron Digitakt II'yi tanıttı

Elektron'un Digitakt drum machine ve sampler, amiral gemisi Octatrack'ta bulunan özelliklerin çoğunu daha kompakt ve uygun fiyatlı bir pakette sundu. Şirket şimdi,ses oluşturmaya daha modüler bir yaklaşımın yanı sıra daha fazla örnekleyici parça, gelişmiş bir sıralayıcı ve daha fazlasını paketleyen Digitakt II'nin piyasaya sürüldüğünü duyurdu.

Orijinal Digitakt 16 kanallı bir cihazdı, ancak ilk sekiz parça örnek oynatma sunuyor ve geri kalan sekiz parça MIDI'ye ayrılmıştı. Digitakt II ile 16 parçanın tamamı örnek çalma (mono veya stereo) veya MIDI görevleri için yapılandırılabilir, bu da örnek çalma miktarını potansiyel olarak iki katına çıkarır. Her proje 30 dakikaya kadar stereo örnekleri destekler ve hat girişleri aracılığıyla harici kaynakları örnekleme yeteneğine ek olarak Digitakt II, cömert bir fabrika içeriği seçimiyle birlikte gelir.

Enstrüman beş farklı örnekleme makinesine sahiptir: Grid, Werp, Repitch, Stretch ve One Shot; bunların her biri benzersiz bir ses şekillendirme araçları seti sunar. Her parçaya farklı filtre seçenekleri (Çoklu Mod, Düşük Geçişli 4, Ekolayzır, Tarak veya Eski LP/HP) yüklenebilir ve ayrıca filtre ve amplifikatör ADSR zarflarından da yararlanılabilir. Parça başına üç LFO sayesinde modülasyon fırsatları sıkıntısı yaşanmıyor; yankı ve gecikme işlemcilerine aşırı hız, koro ve bit hızı azaltma gibi bir dizi başka efekt eşlik ediyor.

Digitakt II'nin sıralayıcısı önemli bir yükseltmeden geçirildi ve artık 128 adım (orijinal Digitakt'ın iki katı) ve çok sayıda yeni performans odaklı yetenekle övünüyor. Parametre kilitleme işlevleri bir Öklid dizi oluşturucuyla birleştirilir ve çeşitli farklı Trigonometrik modlar, yeni değişken desenler oluşturmanın eğlenceli bir yolunu sunar.

Bağlantıya gelince, enstrümanın stereo hat seviyesi girişi ve çıkışı MIDI giriş, çıkış ve geçiş bağlantıları ve bir kulaklık çıkışı ile birleştirilmiştir ve ünite hala bir USB ses arayüzü olarak işlev görme kapasitesine sahiptir.

Daha fazla bilgi: Elektron 

COPYRIGHT BEATPAZARI.COM ALL RIGHT RESERVED.