0%
X
Henüz ürün eklenmedi
X
Şifremi Unuttum
Beat göndermeden önce, BeatPazarı kalite standartlarını incelemek için tıklayınız
0

GİRİŞ

YAP
DAW 7.09.2023 12:53:21

DJ.Studio 2.0, AI destekli "DJ'ler için DAW" miksleri Ableton Live'a aktarın

DJ.Studio 2.0, AI destekli "DJ'ler için DAW" miksleri Ableton Live'a aktarın

Yazılım, miksleri hızlı bir şekilde oluşturmak için AI teknolojisini kullanır ve bunları anında Mixcloud veya YouTube'a aktarmanıza olanak tanır. Hiç DAW'ınızda bir radyo programı veya parti için DJ karışımı oluşturmayı denediniz mi ? DJ mikslerini DAW'daki bir şarkıyla aynı şekilde oluşturmanıza olanak tanıyan ve süreci hızlandırmak için yapay zekayı kullanan DJ.Studio 2.0 yardımcı olabilir.

Siebrand Dijkstra tarafından kurulan yazılım, Rekordbox , Virtual DJ ve Serato gibi popüler DJ yazılımlarıyla senkronize olur , böylece kitaplıklarınızı senkronize edebilir ve parçaları uygulamaya sürükleyip bırakabilirsiniz. Hatta kendi koleksiyonunuzda eksik olan parçaları YouTube'dan bile alabilirsiniz.

DJ.Studio daha sonra parçaları BPM ve anahtara göre sıralayacak ve harmonik zekayı kullanarak karışımınızı sizin için otomatik olarak oluşturacaktır. Daha sonra içeri girip geçişleri düzenleyebilir, çapraz geçiş yüzdesi, filtre eylemi, basların nasıl kesildiği ve daha fazlası gibi parametreleri titizlikle ayarlayabilirsiniz. Ayrıca belirli geçişleri gelecekte yeniden kullanmak üzere ön ayar olarak kaydedebilirsiniz.

DJ.Studio, Harmonik miksajda ustalaşmak için Camelot tekerleğini ve diğer kullanışlı özellikleri kullanarak Mixed In Key ile kusursuz bir şekilde bütünleşir ve on beş dakikadan kısa bir sürede profesyonel kalitede miksler için saniyeler içinde 250 milyondan fazla hesaplama yapar.

Mix'iniz tamamlandıktan sonra doğrudan Mixcloud'a veya YouTube'a aktarabilir veya daha fazla düzenleme ve mastering için dosyayı Ableton Live'a aktarabilirsiniz. Etkileyici bir şekilde, DJ.Studio'da değiştirdiğiniz herhangi bir efekt (örneğin EQ ayarı veya fazer gibi) DJ.Studio'da uyguladığınız otomasyonla tamamlanan bir Canlı Efekte aktarılacaktır. Mix'i Mixcloud'a aktarıyorsanız yazılım aynı zamanda parça listesini anında oluşturabilir.

Kurucu Dijkstra şunları söylüyor: “25 yılı aşkın süredir elektronik müzik konusunda tutkuluyum ve son 15 yıldır DJ miksleri oluşturuyorum. O dönemde ne yazık ki yalnızca Windows'ta çalışan ve 10 yıl önce kullanımdan kaldırılan eski bir uygulamayı kullandım, bu yüzden onu ekibimle birlikte kendim geliştirmenin zamanı gelmişti."

Uygulamaya yapılan son güncelleme, platformun arayüzünü dönüştürerek artık daha sezgisel, akıcı ve çok yönlü bir kullanıcı deneyimi sunuyor.

Yapay zeka teknolojisi DJ araçlarının başka yerlerinde yer alıyor. 2022'de piyasaya sürülen Serato Stems , gövdeleri davul, bas ve vokal gibi bir parçadan anında ayırmanıza izin vermek için AI teknolojisini kullanıyor.

DJ miksleri hazırlamaya yönelik bu yeni yaklaşımla ilgileniyorsanız, abonelik modeli olarak ayda 9 $ fiyatlaması ile DJ.Studio'ya göz atın.

COPYRIGHT BEATPAZARI.COM ALL RIGHT RESERVED.