0%
X
Henüz ürün eklenmedi
X
Şifremi Unuttum
Beat göndermeden önce, BeatPazarı kalite standartlarını incelemek için tıklayınız
0

GİRİŞ

YAP
Ekipman 3.05.2024 22:39:45

Dangerous Music, S&M Anniversary Edition'ı duyurdu

Dangerous Music, S&M Anniversary Edition'ı duyurdu

Dangerous Music, üretimden kaldırılan cihazlarından biri olan vemiksaj ve mastering mühendisleri tarafından çok sevilen bir Orta Taraf işleme matrisi olan S&M'nin (Toplam ve Eksi) sınırlı sayıda üretildiğini duyurdu.

S &M 20th Anniversary Limited Edition, Orta Taraf kodlama ve kod çözme matrislerinin her iki tarafına yerleştirilmiş hat düzeyinde stereo girişler ve çıkışlarla donatılmıştır. Matrislerin arasında, iki sinyal öğesini ayrı ayrı işlemek için kodlanmış Orta ve Yan sinyallerin farklı dış ünitelere yönlendirilmesine olanak tanıyan bir ekleme gönderme ve dönüş yolu bulunur. S&M'ye döndükten sonra sinyallerin kodu tekrar standart sol/sağ stereoya çözülür ve ünitenin çıkışına iletilir.

Ön panelde yalnızca iki kontrol bulunur: Etkinleştir düğmesi ve Genişlik kontrolü. Birincisi, ünitenin devresini açıp kapatan basit bir bypass anahtarıdır; ikincisi ise Orta ve Yan sinyaller arasında 0,5 dB'lik artışlarla -4 ila 6 dB'lik denge kontrolü sunarak sinyalin stereo genişliği üzerinde ayarlama sağlar.

Dangerous Music, S&M Anniversary Edition

Temel Özellikler

Dangerous Music'ten bekleyeceğiniz gibi, ünite inanılmaz derecede yüksek standartlarda üretilmiştir ve bazı etkileyici teknik özelliklere sahiptir.

Frekans Tepkisi: 1Hz'den 100kHz'e ±0,1dB
THD + Gürültü: <%0,002
Toplam ve Eksi kanal ayrımı: -78dB
Genişlik kontrol doğruluğu: ±0,02dBu
Dinamik Aralık: 108dB

Tamamı Dangerous Music'in kurucu ortağı Chris Muth'un gözetimi altında yalnızca 100 adet üretildi; her biri kendi imzasını taşıyor ve numaralı, metal, kredi kartı tarzı bir orijinallik sertifikasıyla birlikte gönderiliyor.

Daha fazla bilgi: Dangerous Music 

COPYRIGHT BEATPAZARI.COM ALL RIGHT RESERVED.