0%
X
Henüz ürün eklenmedi
X
Şifremi Unuttum
Beat göndermeden önce, BeatPazarı kalite standartlarını incelemek için tıklayınız
0

GİRİŞ

YAP
Ekipman 23.05.2024 16:15:24

BOSS Katana Gen 3'ü Tanıtıyor

BOSS Katana Gen 3'ü Tanıtıyor

BOSS, Katana amfi serisinin üçüncü nesli olan Katana Gen 3 Gitar Amfisi serisini tanıttı.

Beğenilen BOSS Tube Logic amplifikatör mimarisi ve reaktif AB Sınıfı gücüyle desteklenen Katana serisi, 2016'daki tanıtımından bu yana her yerdeki gitaristler için bir standart haline geldi. Katana amplifikatörleri, BOSS'un onlarca yıllık geliştirme bilgisini bünyesinde barındırarak profesyonel, tüpten ilham alan sesi modern seslerle birleştiriyor. yerleşik efektler, tek dokunuşla hafıza çağırma, derin ses özelleştirme ve değişken güç kontrolü gibi avantajlar. Katana Gen 3, seriyi daha fazla aralık ve çok yönlülükle yükselterek, başka hiçbir amfinin sunamayacağı bir çalma deneyimi sunuyor.

"Güncellenmiş sesler ve özelliklerle yenilenen yedi Katana Gen 3 modeli, gitar hedeflerini bir sonraki seviyeye taşımak için geliştirilmiş performans sunuyor. Yeni Tube Logic geliştirmeleri, çekirdek platformu daha da mükemmel ses, his ve tepki ile zenginleştiriyor; Ayrılığın eşiğindeki hayranların seveceği etkileyici bir Pushed amfi karakteri BOSS Tone Studio uygulaması da güncellenerek uzaktan amfi ve efekt düzenleme iş akışları her zamankinden daha sezgisel hale getirildi."

Katana Gen 3, ikonik yüksek kazançlı Brown tipi de dahil olmak üzere önceki Katana modellerinde bulunan beş amfi karakterinde iyileştirmeler içeriyor. Yeni Pushed karakteri, harmonik doygunluğa yönlendirilen temiz bir kombonun hoş dokunmaya duyarlı kazanımı ile dahili dinamik geliştirmeleri ön plana çıkarıyor. Altı amfi karakterinin tümü, her müzik tarzını desteklemek için 12 farklı ton sağlayan seçilebilir bir varyasyon içerir. Bazı modeller aynı zamanda amfinin hissini ve tepkisini yeniden seslendiren yeni geliştirilmiş benzersiz bir Bloom devresini de içerir.

Katana Gen 3 amfiler, tarihi BOSS kitaplığından temel seçimlerle birlikte beş yerleşik efekt kategorisi sunar. Booster, Mod, FX, Delay ve Reverb bölümleri, gelişmiş ses kalitesi, al ve kullan parametre kontrolleri ve 15 benzersiz efekte erişim için her biri üç varyasyon sunar.

MacOS ve Windows için güncellenmiş BOSS Tone Studio yazılımı, kullanıcıların yerleşik efektleri 60 farklı türden özelleştirmesine ve amfi panelinde bulunmayan derin seçeneklerde ince ayar yapmasına olanak tanır. İsteğe bağlı Bluetooth® Ses MIDI Çift Adaptörü yüklendiğinde, iOS ve Android için BTS editör uygulamasını kullanarak mobil cihazdan ses akışı yapmak ve sesleri kablosuz olarak düzenlemek mümkündür.

Katana Gen 3 amfiler, modern sanatçılar için geniş ses bağlantı seçenekleri ve güçlü araçlar sunar. Ton Ayarı hafızaları, kullanıcıların tüm amfi/efekt kurulumlarını saklamasına ve geri çağırmasına olanak tanırken, arka panel jakları, ayak pedalları ve bir ifade pedalı ile uzaktan kumandayı destekler. Katana-50 Gen 3 dışındaki tüm modeller aynı zamanda tam sahne kontrolü için GA-FC ve GA-FC EX Ayak Kumandalarını da destekler.

Katana Gen 3 Modelleri

Katana-50 Gen 3 : Giriş seviyesi Gen 3 modeli, kompakt 1x12 kombinasyonunda 50 watt güç sunarak, etki ve taşınabilirlik arasında mükemmel bir denge sağlar.

Katana-50 EX Gen 3 : Katana-50 Gen 3 modelinin temel özelliklerini, yükseltilmiş hoparlör, GA-FC/GA-FC EX desteği ve daha fazlası dahil olmak üzere canlı sanatçılara yönelik iyileştirmelerle genişletir.

Katana-100 Gen 3 : 100 watt güçle donatılmış Katana-100 Gen 3 modeli, taşıması kolay 1x12'lik bir kombinasyonla büyük, sahneye hazır ses sunar.

Katana-100/212 Gen 3 : Bu model, 100 watt güç ve iki adet özel 12 inç hoparlörle zengin, mekanı dolduran ses sunar.

Katana Kafası Gen 3: Bu kompakt kafada 100 watt güç, Bloom seslendirme seçeneği ve pratik yapmak ve tonları kontrol etmek için yerleşik 5 inçlik bir hoparlör bulunur.

Katana Artist Gen 3 : Amiral gemisi Gen 3 modeli, 100 watt güç, özel 12 inç Waza hoparlör, Bloom seslendirme seçeneği ve bir dizi gelişmiş ton aracıyla en üst düzey Katana deneyimini sunuyor.

Katana Artist Head Gen 3 : Amiral gemisi Katana Artist Gen 3'ün temel özellikleri, 100 watt'lık sağlam bir amplifikatör kafasında.

Daha fazla bilgi: BOSS 

COPYRIGHT BEATPAZARI.COM ALL RIGHT RESERVED.