0%
X
Henüz ürün eklenmedi
X
Şifremi Unuttum
Beat göndermeden önce, BeatPazarı kalite standartlarını incelemek için tıklayınız
0

GİRİŞ

YAP
Haber 9.07.2024

Behringer, fabrikadan teslimatla "müşteriye doğrudan gönderim" yöntemlerini araştırıyor

Behringer, fabrikadan teslimatla "müşteriye doğrudan gönderim" yöntemlerini araştırıyor

Şirket, bunun "şu anda yeterince hizmet alamayan bölgelerdeki müşterilere ulaşabilmemizi sağlayacak ek bir kanal" olduğunu söylüyor.

Uzun bekleme sürelerinden, gönderim gecikmelerinden ve bayilerin arzuladığınız ekipmanı stoklamamasının yarattığı hayal kırıklığından bıktınız mı? Müzik ekipmanı meraklıları yakında kutlama yapmak için bir nedene sahip olabilir çünkü Alman ses ekipmanı üreticisi Behringer, doğrudan fabrikadan teslimatla "müşteriye doğrudan gönderim" seçeneğini araştırıyor.

Behringer, Facebook paylaşımında, bu adımın "özellikle perakendecilerimiz tarafından satılmayanlar olmak üzere tüm ürünlerimize daha hızlı teslimat ve erişim sağlanmasına yardımcı olacağını" söyledi.

Şirket, "Süper iş ortağı ilişkilerimize değer veriyoruz ve bunu, şu anda yeterince hizmet alamayan bölgelerdeki müşterilerimize ulaşabilmemizi sağlayacak ek bir kanal olarak değerlendiriyoruz" diye ekliyor.

Mevcut haliyle, önerilen doğrudan müşteriye gönderim modeli Behringer'in dağıtım stratejisinde önemli bir değişimi temsil edecektir. Şu anda, çoğu üretici gibi Behringer de ürünlerini kullanıcıların eline ulaştırmak için perakendeciler ve dağıtımcılardan (örneğin Sweetwater, Thomann, Amazon) oluşan bir ağa güvenmektedir.

Behringer, aracıları ortadan kaldırarak ve doğrudan Çin'deki üretim tesislerinden gönderim yaparak teslimat sürelerini önemli ölçüde kısaltabilir ve potansiyel olarak geleneksel dağıtım kanallarıyla ilişkili maliyetleri düşürebilir. Hayranlar için bu, şirketin geniş ürün yelpazesine ve yeni sürümlerine daha hızlı ve daha fazla erişim anlamına gelir.

Behringer'in son önerisine gelen tepkiler yorumlar kısmından anlaşıldığı kadarıyla çoğunlukla olumlu olsa da ("Bu, uzak bölgelerde yaşayan insanlar için harika" diyor biri) bazı kullanıcılar şirketin iade, ekipman onarımı ve müşteri hizmetleri gibi konuları nasıl ele alacağı konusunda sorular da sordu.

"Harika bir fikir, ancak normalde bir bayinin verdiği türden bir iade politikası/garantisi içermeli," diye yazdı kullanıcı John Rasmussen, bir diğeri ise uyardı: "Bunun için harika bir iş çıkarabilmeniz gerekir. Sweetwater harika. Onlardan harika bir hizmet alıyorum. Behringer'in onlardan aldığım hizmete eşit veya daha fazlasını vermesini isterim."

COPYRIGHT BEATPAZARI.COM ALL RIGHT RESERVED.