0%
X
Henüz ürün eklenmedi
X
Şifremi Unuttum
Beat göndermeden önce, BeatPazarı kalite standartlarını incelemek için tıklayınız
0

GİRİŞ

YAP
DAW 8.05.2024 13:58:40

Apple Logic Pro Güncellemesi ile Yapay Zeka Özelliklerini Ekliyor

Apple Logic Pro Güncellemesi ile Yapay Zeka Özelliklerini Ekliyor

Apple , şarkı yazma, ritim oluşturma, prodüksiyon ve miksaj konularında çığır açan profesyonel deneyimler sunduğunu söyledikleri iPad 2 için tamamen yeni Logic Pro ve Mac 11 için Logic Pro'yu tanıttı . Apple, yapay zekayla desteklenen yeni Logic Pro'nun, müzik yapma sürecini geliştiren ve sanatçılara ihtiyaç duydukları anda yardım sağlayan inanılmaz stüdyo asistanı özellikleri sunduğunu ve tüm bunların yaratıcı kontrolü tam olarak sürdürmelerini sağladığını söylüyor. Bu özellikler arasında Logic Pro'daki Drummer yeteneklerini yeni bir Bas Çalar ve Klavye Çalar içerecek şekilde genişleten Oturum Oynatıcıları; Tek bir ses kaydının ayrı bölümlerini çıkarmak ve bunlarla çalışmak için Stem Splitter; ve parçalara anında sıcaklık katmak için ChromaGlow. iPad 2 için Logic Pro ve Mac 11 için Logic Pro, 13 Mayıs Pazartesi gününden itibaren App Store'da satışa sunulacak.

Apple'ın Dünya Çapında Uygulamalar Ürün Pazarlaması kıdemli direktörü Brent Chiu-Watson bize şunları söyledi: "Logic Pro, yaratıcılara harika bir şarkıyı yazmak, üretmek ve mikslemek için ihtiyaç duydukları her şeyi veriyor ve en yeni özelliklerimiz bu yaratıcılığı tamamen yeni bir düzeye taşıyor. Mantık Pro'nun yeni yapay zeka destekli güncellemeleri, iPad, Mac ve M serisi Apple silikonun benzersiz performansıyla bir araya gelerek yaratıcı profesyonellere sektördeki en iyi müzik oluşturma deneyimini sunuyor."

Oturum Oynatıcıları: Kişiselleştirilmiş Yapay Zeka Odaklı Destek Grubu

Oturum Oynatıcıları, geri bildirimlere doğrudan yanıt veren kişisel, yapay zeka destekli bir destek grubu sağlayarak yaratıcılara çığır açan deneyimler sunar.1 Drummer, dünyanın en iyilerinden biri olarak ilk kez sahneye çıktığında müzik yaratma endüstrisini kasıp kavurdu. on yıldan fazla bir süre önce ilk üretken müzisyenler. Bugün, önemli iyileştirmeler ve yeni bir sanal Bas Çalar ve Klavye Çaların eklenmesiyle daha da iyi hale geliyor. Oturum Oynatıcıları canlı çalma deneyimini geliştirirken sanatçıların müzik yapım süreçlerinin herhangi bir aşamasında tam etkiyi sürdürmelerini sağlar.

Bass Player, gelişmiş yapay zeka ve örnekleme teknolojileri kullanılarak günümüzün en iyi bas gitaristleriyle işbirliği içinde eğitildi. Kullanıcılar sekiz farklı Bas Çalar arasından seçim yapabilir ve slaytlar, sessizler, ölü notalar ve pikap vuruşları için gelişmiş parametrelerden yararlanırken karmaşıklık ve yoğunluk kontrolleriyle performanslarını yönlendirebilirler. Bass Player akor ilerlemelerine eşlik edebilir veya kullanıcılar yeni ilham almak için 100 Bass Player döngüsü arasından seçim yapabilir. Akor Parçası ile kullanıcılar bir şarkının akor ilerlemelerini tanımlayabilir ve düzenleyebilir; sanal Bas Çalar da bunu mükemmel bir şekilde takip edecektir. Ayrıca, Studio Bass eklentisi ile kullanıcılar, tamamı günümüzün en popüler bas tonlarından ve türlerinden ilham alan, akustikten elektriğe kadar titizlikle kaydedilmiş altı yeni enstrümana erişim elde ediyor.

Klavye Player ile kullanıcılar, en iyi stüdyo müzisyenleriyle birlikte tasarlanan ve çok çeşitli müzik türlerine eşlik edecek şekilde tasarlanan dört farklı stil arasından seçim yapabiliyor. Keyboard Player, basit blok akorlardan genişletilmiş armoni ile akor seslendirmeye kadar her şeyi neredeyse sonsuz çeşitlilikle çalabilir. Bass Player gibi Akor Parçası da şarkının akor ilerlemesini ekler ve düzenler, böylece Klavye Çalar da onu takip eder. Kullanıcılar, Studio Piano eklentisini kullanarak, üç mikrofon konumunu, pedal gürültüsünü, tuş gürültüsünü, serbest bırakma örneklerini ve sempatik rezonansı ayarlama becerisine sahip ek ses şekillendirme seçeneklerini seçebilirler.

Stem Splitter: Harika Kayıtları Kurtarın

Çoğu müzisyen, resmi bir stüdyo oturumunun baskısı olmadan ellerinden gelenin en iyisini yapar. Bu anlar genellikle Sesli Not kayıtlarında, eski bir demo kaset kasetinde veya canlı bir gösteriden yakalanır. Tekrar dinlendiğinde, bu kayıtlar yeniden yaratılması neredeyse imkansız olan büyülü performansları ortaya çıkarabilir ve bu da onların zaman kaybetmesine neden olabilir. Artık Stem Splitter ile bir sanatçı, herhangi bir ses dosyasından ilham verici anları kurtarabilir ve neredeyse tüm karışık ses kayıtlarını doğrudan cihaz üzerinde dört ayrı parçaya ayırabilir: Davullar, Baslar, Vokaller ve Diğer enstrümanlar.2 Bu parçalar ayrıldığında, efekt uygulamak, yeni parçalar eklemek veya karışımı değiştirmek kolaydır. AI ve M serisi Apple silikonla desteklenen Stem Splitter ışık hızındadır.

ChromaGlow: Mükemmel Tonu Arayın

ChromaGlow, yapay zekadan ve M serisi Apple silikonunun gücünden yararlanarak dünyanın en saygın stüdyo donanımının bir karışımıyla üretilen sesleri modeller.3 Kullanıcılar, eklenecek beş farklı doygunluk stiliyle mükemmel tonu arayabilir Ultra gerçekçi sıcaklık, varlık ve her parçaya etki. Ayrıca modern temiz sesler, nostaljik vintage sıcaklık veya zevke göre şekillendirilip kalıplanabilen daha ekstrem tarzlar arasından seçim yapabilirler.

iPad ve Mac tarafından desteklenmektedir

iPad için Logic Pro, geçen yılki tanıtımından bu yana yaratıcılar tarafından hızla benimsendi. Dokunmanın tüm avantajlarından yararlanacak şekilde sıfırdan tasarlanan Logic Pro, iPad'i akla gelebilecek hemen hemen her enstrümana dönüştürür ve iPad'in taşınabilir tasarımı sayesinde, hareket halindeyken eksiksiz bir stüdyo deneyimine dönüşür. Müzisyenler, Apple silikonun gücü ve performansıyla karmaşık çok kanallı projeleri tamamlayabilir, özel yazılım enstrüman sesleri oluşturabilir, tam özellikli bir profesyonel mikserden yararlanabilir ve uygulamanın geniş efekt eklentileri koleksiyonunu keşfedebilir.
Proje gidiş dönüşleri sayesinde iPad ve Mac arasında çalışmak kolaydır; bu, kullanıcıların hareket halindeyken müzik yapmasına ve stüdyoya döndüklerinde projelerini mükemmelleştirmeye devam etmelerine olanak tanır.

COPYRIGHT BEATPAZARI.COM ALL RIGHT RESERVED.