0%
X
Henüz ürün eklenmedi
X
Şifremi Unuttum
Beat göndermeden önce, BeatPazarı kalite standartlarını incelemek için tıklayınız
0

GİRİŞ

YAP
VST-PLUGIN 24.04.2024 16:37:48

Cableguys - PanCake 2 Ücretsiz Stereo Panning VST Eklentisi

Cableguys - PanCake 2 Ücretsiz Stereo Panning VST Eklentisi

Cableguys tarafından yapılan Pancake 2, özelleştirilebilir, üst düzey bir stereo panner eklentisidir. Dinamik kaydırma, mixlerimize hayat katmanın harika bir yoludur. Cable Guys PanCake 2 "çılgın, özelleştirilebilir, üst düzey bir stereo panner"dır ve ücretsiz olarak mevcuttur.

PanCake 2 inanılmaz derecede esnektir ve size nakit paraya mal olacak bir dizi benzer eklentiden daha fazla seçenek sunar! PanCake 2, yumuşak veya sert kontrol noktaları kullanılarak çizilebilen kendi modülasyon eğrilerinizi oluşturmanıza olanak tanır. Bunlar da yumuşak geçişler veya keskin virajlar üretecektir; dinamik kaydırma, karışımınıza hayat katmanın harika bir yoludur .

Beklediğiniz gibi, PanCake 2'nin LFO'su, 1/128'inci nota modülasyonundan 32 bar modülasyona kadar DAW'nızla beat-senkronizasyonu yapılabilir. Birçok ücretli eklenti yalnızca 1/64'ten 32 bar modülasyona kadar gittiği için bu gerçekten mükemmel bir aralıktır. 8 veya 16 bar. LFO ayrıca frekans değerleri kullanılarak da ayarlanabilir ve MIDI tarafından tetiklenebilir.

Eklenti, çeşitli standart önceden ayarlanmış dalga şekilleriyle birlikte geldiğinden, sıradan otomatik panner olarak kullanılabilir. Bu işi iyi yapıyor ama gerçekten daha yaratıcı bir araç olarak kendine geliyor ve arayüzüne çılgın ve çılgın kaydırma şekilleri çizmenize olanak tanıyor! Bu arayüz de güzel bir şekilde tasarlanmıştır; kanalın sol/sağ ses düzeyinin hassas bir şekilde görüntülenmesi, eklentinin tam olarak nasıl çalıştığını belirlemenize yardımcı olur.

PanCake 2, Mac için VST veya AU eklentisi olarak, Windows için ise VST olarak mevcuttur. Hem 32 hem de 64 bit versiyonları mevcuttur.

Daha fazla bilgi: Cableguys 

COPYRIGHT BEATPAZARI.COM ALL RIGHT RESERVED.