0%
X
Henüz ürün eklenmedi
X
Şifremi Unuttum
Beat göndermeden önce, BeatPazarı kalite standartlarını incelemek için tıklayınız
0

GİRİŞ

YAP
Enstrüman 3.05.2024 23:16:15

12 telli Firebird Non-Reverse Gibson'da

12 telli Firebird Non-Reverse Gibson'da

Amerikalı marka, kataloğuna 1965'teki son derece nadir bir modelden ilham alan Firebird Non-Reverse adlı 12 telli bir modeli ekliyor. Aqua Mist VOS parıltılı kaplamayla kaplanan yeni Gibson Non-Reverse Firebird V 12 telli, 1965'te piyasaya sürülen ultra nadir bir modelin biraz değiştirilmiş yeniden basımıdır. Bu yeni versiyon biraz daha geniş bir sapa sahiptir, bu nedenle enstrüman Oynaması orijinalinden biraz daha kolay.

Bu orijinal rengi bulmak için Gibson, Oldsmobile renk şemasına gitti. Bir Firebird'de oldukça merak uyandıran bir Açık Kitap kafası buluyoruz.

12 telli elektro gitar, 1960'ların ortasından bu yana popüler müziğin temel dayanağı olmuştur ve şaşmaz çınlaması The Beatles ve The Byrds gibi gruplar tarafından benimsenmiştir. Gibson'ın ikonik EDS-1275'i dünya çapında pek çok klasik kayıtta ve konser sahnesinde rol aldı, ancak kendisine altı tel takılmadan 12 telli bir elektro gitar çalmayı tercih edenler için Gibson Custom, 1965 Non-- Ters Firebird V 12 Dizili Yeniden Düzenleme.

1965'teki oldukça koleksiyonluk modelin bu yeniden yaratımı, ona ilham veren gitara sadık kalıyor ve önemli bir gelişmeyle orijinalde bulunan daha dar sap yerine tam 1 11/16 inç sap genişliği sağlıyor. Ayrıca güzel Aqua Mist VOS kaplaması için bazı tarihi Gibson özel renklerinin kaynağı olan klasik 1959 Oldsmobile renk şemasına da geri döndük.

Alnico 5 mıknatıslı bir çift Firebird manyetikle donatılan bu cihaz, iyi dengelenmiş, son derece çalınabilir, vintage esintili 12 telli elektrikli bir gitarda ihtiyacınız olan tüm ışıltıyı ve melodiyi sunar.

Daha fazla bilgi: Gibson 

COPYRIGHT BEATPAZARI.COM ALL RIGHT RESERVED.